Modern familjevilla med sjötsikt i Hässelby

Fantastisk familjevilla i Hässelby Villastad

I Hässelby Villastad ligger denna moderna och attraktiva familjevilla i direkt närhet och utsikt över Mälaren. Huset i två våningar är byggt 2005 och har en boyta på 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Välplanerad och lättskött tomt på ca 600 kvm.

Trevlig och välkomnande entré och infart med plats för bil. På framsidan finns en trevlig gräsyta samt en redskapsbod med gott om plats för förvaring. På baksidan finns en fantastisk altan som vetter direkt ut mot Mälarens fantastiska inlopp.

Planering

Nedre våning består av välkomnade hall med klinkergolv, modernt och välutrustat kök med gott om utrymme för köksbord och bra förvaring. Stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp, parkettgolv och fantastisk vy mot Mälaren och utgång till den fantastiska altanen.  På nedre plan finns ett sovrum, hel kaklad Wc med dusch, tvättstuga med groventré ut mot framsidan.

På övre plan finns 3 väl tilltagna sovrum, ett härligt och stort allrum samt halvkaklat badrum med WC och badkar på tassar.

Övrigt

Huset är ledigt från omgående och hyrs ut på lång sikt. (flera år). Vi söker en ekonomiskt stabil familj med tryggad inkomst, etablerade arbetsförhållanden och som kan betala 2 månadshyror i deposition.

Uthyrningsperiod: Från omgående och på längre period
Möblering: Ej möblerat
Driftskostnader: Ca 2,500

 

Ni kan läsa mer här om bostaden