Modernt radhus i toppskick

I nya området Ekgården i Södertälje ligger detta  moderna och helt nyproducerade radhus. Huset med sin fantastiska design och trevliga planlösning erbjuder 4 rum och kök på ca 119 kvm med 3 väl tilltagna sovrum.  Genomgående ljusa färger stora fönster och ekparkett ger ett exklusivt intryck. Helkaklade badrum på båda våningar i design med vitt och från kakel.

Utanför entrén finns plats för p-plats som ligger mot allmänning. På baksidan ligger en trevlig trädäckad altan med plats för utemöbler och grill.

Huset består av entré plan, övre våning samt ytterligare ett våningsplan som man via den magnifika trappan kommer till med ett stort sovrum med “vindsvåningskänsla”

Huset är helt nytt och ligger som ett gavelhus. Första boende i huset blir ni och er familj.

Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump och golvvärme vilket ger en behaglig inomhusmiljö och en fantastiskt låg drift kostnad.

Badrum
På entréplan finns även ett helkaklat och modernt badrum
Förråd
På nedre plan finns även ett stort förråd med luftvärmepumpen och gott om plats för förvaring.

Planering övre plan

Sovrum 1
Stort sovrum med hel garderobsvägg och utgång till härlig balkong.

Sovrum 2
Perfekt barnrum eller kontor

Badrum med tvättstuga
Rymligt badrum med smakfulla färg-och materialval. Vägghängd wc, dusch med glasdörrar, dubbelhandfat med kommod och stort spegelskåp ovan, handdukstork samt egen tvättmaskin och torktumlare. .

Klädkammare
Rymlig klädkammare.

Sovrum 3
På plan 3 finns ett stort unikt rum med takfönster och känslan av “vindsvåning”. Vita väggar och ekparkett. Perfekt som rum till tonåring eller kanske som kontor. Här finns även en passage till radhusets vind med gott om plats för förvaring.

Huset hyrs ut omöblerat från 1 Mars och ett 1 år med stor möjlighet till förlängning.
Vi söker en ekonomiskt stabil familj med ordnade arbets – och familjeförhållanden. Max 2 barn. Deposition på 2 månadshyror är ett krav.
Ni kan läsa mer här om bostaden