Hyresvärdar i Stockholms län

Hos oss hittar du alla privata och kommunala hyresvärdar i Stockholms län med egna bostadsköer. Ställ dig i kö hos fler fastighetsägare och bostadsföretag för att öka dina chanser till ett snabbare förstahandskontrakt.

Läs igenom listan här under och anmäl dig direkt till respektive bostadsföretags bostadskö. Längst ut i högra kolumnen kan du via den blå knappen på respektive fastighetsägare anmäla dig direkt till bostadskö eller göra intresseanmälan till framtida lediga lägenheter. Under den gröna knappen kan du se alla lediga lägenheter som är lediga just.Vissa fastighetsägare har inga bostadsköer men där kan de vara värt att göra en spontanansökan via telefon eller brev.

Längst ner i listan finner du länkar till alla kommuner i Stockholm län. Hos vissa av dessa så presenteras ibland hyresvärdar av lite mindre karaktär som inte har egen hemsida eller någon system för att söka bostad hos dem.  Dessa kan det dock vara värt att kontakta via brev.

Flyttstädning i Vaxholm
Stockholms län är ett av Sveriges län, beläget i östra Svealand och vars residensstad är Sveriges huvudstad Stockholm. Stockholms län är vid riksdagsval i Sverige indelat i Stockholms kommuns valkrets och Stockholms läns valkrets. Wikipedia

Stockholms län består av följande kommuner:

 

 

Yta: 6 519 km²
Befolkning: 2,192 miljoner (30 sep. 2014)
Huvudstad: Stockholm
Bruttonationalprodukt: 669,9 miljarder SEK (2004)
Universitet och högskolor: Kungliga Tekniska högskolan,