Välplanerad Mälarhöjdsvilla

I eftertraktade Mälarhöjden ligger denna trivsamma och trevliga familj villa. Huset med sina välplanerade ca 160 kvm är fördelat med 7 rok på två våningar. Villan som är byggd i slutet av -60 talet har under senare år renoverats med ljusa och behagliga färger. Tillhörande stort fristående garage och trevlig och insynsskyddad trädgård.

Nytt badrum på övre plan där även 4 av sovrummen finns. Här uppe finns även ett helkaklat badrum i med moderna färgval i klinkers och kakel. Här finns även tvättmaskin och tumlare. På övre plan finns även ett stort och luftigt allrum med gott om plats för exempelvis soffa grupp.

Nedre plan består av välkomnande hall i ljusa färger, här nere finns även det moderna och ljusa  köket med gott om plats för matbord och all tänkbar utrustning. På nedre våning ligger även det väl tilltagna och ljusa vardagsrummet som vetter ut mot den stora och trä beklädda altanen som finns på baksidan av den fina och insynsskyddande tomten. Gästtoalett med modern och design i kakel och ytterligare ett mindre sovrum.

Planering nedre plan:

Entrè
Välkomnande hall i ljusa färger och laminatgolv.

Sovrum 1
I anslutning till hallen finns ett mindre sovrum i ljusa färger och laminatgolv.

Gästtoalett
Kaklad wc i modern stil och ljusa färger

Vardagsrum
Från hallen kommer man till ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Ljusa färger och parkett. Från vardagsrummet finns utgång till en stor trädäckad altan och uteplats som är försedd med markis.

Kök
Rymligt och modernt kök med all tänkbar utrustning. Gott om plats mat matbord och trevligt ljusinsläpp mot framsidan

Övre plan:

Allrum
Upp för den vita och svängda trappan kommer man till det generösa allrummet med ljusa färger och parkettgolv. Gott om plats som tv-rum eller bara ett extra vardagsrum

Sovrum
Här uppe finns även 4 sovrum. 3 är väl tilltagna och ett något mindre.

Badrum
Här finns även ett modernt och hel kaklat badrum med dusch. Tvättmaskin och tumlare.

Huset är utrustad med fiber och med den installerade bergvärmen får huset behagliga driftskostnader.

Fristående garage med garageport med fjärrkontroll. Plats för ytterligare bil utanför garaget. Från långsidan av garaget finns även en separat entré till garaget.

Trädgården
Mestadels plan och lättskött gräsbeklädd och insynsskyddad tomt på ca 780 kvm.

Övrigt
Huset hyrs ut från 1 April och under längre period. Delvis möblerat.

 

Du kan läsa mer här om bostaden